Over ons

Wesley van Dalen

Wesley is zijn loopbaan begonnen als leidinggevende bij het Ministerie van Defensie. Hij is tweemaal uitgezonden naar Afghanistan. Daar heeft hij onder bijzondere omstandigheden leiding gegeven aan internationaal samengestelde eenheden in samenwerking met lokale partners. Deze kennis heeft hij meegenomen om in de daarop volgende jaren succesvol, uiteenlopende AV/IT projecten bij diverse opdrachtgevers te begeleiden. Wesley is gespecialiseerd in (indien gewenst turn-key) kort- en langlopende (technisch complexe) projecten. Daarnaast is hij regelmatig verzocht om een adviesrol aan te nemen in vastgelopen of tegenvallende projecten. Hierbij heeft hij gevraagd en ongevraagd advies gegeven en deze projecten weer vlot weten te trekken tot een succes.

 

Bart Hermans

Bart is van oorsprong politieagent in het voormalige district Midden West-Brabant. Overzicht houden, de-escalerend optreden en partijen tot overeenstemming laten komen is hem op het lijf geschreven. Na zijn periode bij de politie heeft Bart vele outsourcingstrajecten, reorganisaties en projectinvulling bij diverse multinationals begeleid. Hij is de laatste jaren altijd verantwoordelijk geweest voor meerdere major accounts, zowel commercieel als in algemene zin. Bart is sterk in het adviseren van diverse opdrachtgevers, met name zijn kritische kijk naar de processen om de bedrijfsvoering te optimaliseren maakt hem tot een juiste sparringspartner.

 

Het juiste advies en professionele begeleiding. Dat maakt Rhino Projects tot de partner waar u op kunt vertrouwen.

 

Rhino Projects

In de afgelopen jaren hebben we gewerkt aan grote en internationale projecten. De opgedane kennis en ervaring willen we graag gebruiken om u te helpen met huisvestings-en accommodatie vraagstukken.

Een project betekent voor u vaak veel werk, bovenop uw toch al drukke agenda. Verder is er altijd het risico van uitloop en extra (onvoorziene) kosten. Door gebruik te maken van onze kennis wanneer nodig, is uw project in veilige handen. Daarnaast beschikken we inmiddels over een zeer breed partnernetwerk met specialisten op alle disciplines. Van de initiatiefase tot de beoordeling van aanbieders, wij nemen uw zorg uit handen.

 

We nemen een proactieve rol aan in de aansturing van het proces en de betrokken partijen. We dragen zorg voor de hoogst mogelijke kwaliteit en zullen het proces en de vastlegging daarvan in zijn geheel verzorgen. Als u kiest voor Rhino Projects kiest u voor uitzonderlijke betrokkenheid. Neem gerust contact met ons op!

 

‘Met Rhino Projects is uw project in goede handen!’

 

Met vriendelijke groet,

 

Wesley van Dalen & Bart Hermans

 


Download
Algemene voorwaarden Rhino Projects
Algemene voorwaarden Rhino Projects.pdf
Adobe Acrobat document 143.8 KB